Anzac Biscuit


مواد لازم:

120 گرم کره

250 گرم پودر نارگیل

200 گرم شکر

200 گرم جو پرک شده

250 گرم آرد

2 قاشق غذا خوری شربت قند

1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین

 

طرز تهیه:

1- فر را از قبل روی 140 درجه سانتی گراد گرم میکنیم.

2- برای درست کردن شربت قند 2 قاشق شکر را در یک ظرف تفلون بدون آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر باز شود بعد از روی حرارت برمیداریم و کمی که خنک شد کره را در شربت می اندازیم تا آب شود و جوش شیرین را اضافه میکنیم و میگذاریم خنک شود.

3- مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم و داخل شربت قند میریزیم و با دست مخلوط میکنیم.

4- از مواد به اندازه نارنگی برمیداریم و با دست به شکل بیسکوییت گرد در آورده و در سینی فر چرب شده قرار میدهیم.

5- به مدت 15 دقیقه در فر می پزیم تا طلایی شود.

   + Jelveh Kia - ۱٠:٠٩ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/٦